11874082_948049218585419_1910664345_n

Tabara gratuita pentru copiii cu un singur parinte

Pana pe 30 iunie va invitam sa va inscrieti in Tabara Dorului 25-28 august 2016! Avem 8 locuri gratuite, pentru 8 familii cu copii cu varsta 9-15 ani. Ne intalnim la Pensiunea Pasul Schiorilor in Azuga, prin amabilitatea familiei Sasu.

Click aici pentru completarea formularului de inscriere online!

Conditiile pentru participare:

  • recent (ultimii 3 ani) a avut loc decesul unuia dintre parinti
  • in familie sunt copii cu varsta 9-15 ani care au nevoie si accepta sprijinul psihologic
  • parintele este disponibil pentru participare de joi pana duminica
  • familia este interesata sa cunoasca alte familii aflate intr-o situatie de viata asemanatoare
  • au prioritate familiile cu venituri mici, aflate in dificultate materiala

Organizatorul (Asociatia „Exista viata dupa doliu!”), prietenii si sponsorii (multumim mult tuturor!) acopera:

  • cazare 3 nopti si mese (la gazde minunate!)
  • materiale si activitati terapeutice facilitate de psihoterapeuti cu experienta in sustinerea familiei vulnerabile dupa un deces
  • transport pana in 100 lei / persoana dus-intors.

Mai multe detalii va poate oferi colega noastra Mihaela Vlad la telefon 0745.55.66.02 sau email contact@planurideviitor.ro

Dupa completarea formularului de inscriere, veti fi contactat(a) in scurt timp pentru confirmarea primirii inscrierii si ulterior veti fi contactat(a) prin telefon pentru a vedea in ce masura asteptarile si nevoile familiei se potrivesc cu ceea ce Tabara isi propune sa ofere. Pana pe 15 iulie fiecare familie inscrisa va avea un raspuns legat de participare, tinand cont si de faptul ca este extrem de importanta ca toti parintii si copiii sa aiba asteptari similare si realizabile pe parcursul celor 4 zile.

Tabara Dorului 2016 este un proiect realizat cu eforturile unite ale: Z Spot Media (Bucuresti), Comilga (Suceava), Dohu Consulting (Iasi), Lupii Ageri din Popești Leordeni, Camcris (Fetesti), Despagubiri RCA, Carra Impex, Scoala de Fericire, David Consulting (Brasov), Digi Center (Bucuresti), Alexandru Preda, Veran Zorilă și toți prietenii care i-au urat Mihaelei La mulți ani de ziua ei.

Mai multe detalii pe blogul Taberei Dorului si in filmuletul de mai jos:

1 Response

Leave a Reply