Parteneriat la evenimente

O parte din impozitul pe profit îl poți transforma simplu în servicii gratuite pentru familii în dificultate. Simplu, fără niciun cost, arăți implicarea socială a firmei și solidaritatea.

Prezentare proiecte 2019-2020

Dar din dor

Poți face un virament bancar, o singură dată sau în fiecare lună. Fiecare leu donat devine 1 minut de alinare oferit unui om care trece prin cea mai grea perioadă din viață.

Beneficiar: Asociatia “Exista viata dupa doliu”
CIF: 29536482
Cont IBAN: RO15RNCB0048125941770001, deschis la BCR – Banca Comerciala Romana (sucursala Braila)

Donează acum

 

 

 

Care sunt cheltuielile asociației? Cum sunt cheltuiți banii primiți?

Banii strânși din donații și sponsorizări sunt în proporție de 95% direcționați spre organizarea evenimentelor pentru beneficiari, iar 5% spre partea administrativă (servicii de contabilitate primară, mentenanță website) și de marketing.

E posibil să ajut o anume familie, pe care o cunosc?

În majoritatea cazurilor, donațiile contribuie la organizarea unor activități de grup, la care participă mai mulți beneficiari. Până în prezent, nu am sprijinit cazuri individuale.

Toate serviciile sunt oferite gratuit tuturor beneficiarilor?

În primii ani de activitate, toate serviciile au fost gratuite pentru toți cei care aveau nevoie de sprijin. Acest lucru era posibil pentru că aveam costuri mici (inclusiv serviciile de psihoterapie erau oferite pro bono prin parteneri) și exista un responsabil cu strângerea de fonduri. În prezent, abordarea noastră este de a “subvenționa” (până la 100%) costul de participa la grupuri de suport și eveniment, în funcție de fondurile strânse, dar și de posibilitățile materiale ale beneficiarilor.
Fondurile din donații și sponsorizări ne ajută să oferim sprijin pentru familiile în care părintele singur nu lucrează sau are un venit foarte mic, în care există datorii mari (poate în urma unor tratamente medicale costisitoare) și alte situații dificile de viață.