Obține jobul perfect pentru tine! – consiliere în carieră pentru tineri

Când ești tânăr și încă nu ești pe cont propriu (la casa ta, cu banii tăi), îți faci planurile în funcție de salariile părinților. Dar viața e uneori surprinzătoare și lucruri dureroase se întâmplă, cum este pierderea unuia din părinți. În acel moment, toate planurile se dau peste cap și uneori ești nevoit(ă) să te gândești cum poți găsi bani pentru casă. Ai devenit brusc responsabil(ă) de familia ta, mai ales dacă ești copilul cel mai mare.

Vrem să te ajutăm să iei decizii bune pentru viitorul tău și te invităm la o serie de întâlniri interesante și utile cu alți tineri aflați în aceeași situație și cu Narcisa Natea, specialist HR.

Înscrie-te la întâlnirile noastre din București! Participarea este GRATUITĂ! Ne vom întâlni de 4 ori, timp de 2-3 luni, vom fi aprox 15 persoane în grup (numai tineri)

1. Auto-cunoaștere – afli care drum ți s-ar potrivi mai bine
2. Înveți să îți scrii convingător CV-ul si scrisorile de intentie, chiar dacă nu ai multă experiență profesională.
3. Înveți să te pregătești și să te prezinți la interviuri, în așa fel încât să faci impresie bună și poate chiar să primești jobul dorit.
4. Înveți să cauți online și offline locul de muncă potrivit pentru tine.

Ți-am mai pregătit stagii de practică în domenii diverse, iar la final de februarie un Târg de Joburi special pentru membrii comunității „Planuri de viitor”, unde ai toate șansele să găsești un job potrivit pentru tine acum.

Pentru înscriere, completează FORMULARUL DE ÎNSCRIERE

Telefon – 0745.55.66.02
Email – mihaela@planurideviitor.ro

https://planurideviitor.ro/devino-membru

Proiectul „Succes în viață pentru tinerii cu un singur părinte – program integrat de susținere psihologică și profesională” este implementat de Asociația „Există viață după doliu!” în parteneriat cu Universitatea Româno-Americană. Proiectul este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org

Leave a Reply