Invitatie la miscare – 22 septembrie, Parcul Tineretului

Mișcarea face FOARTE BINE și pentru corp și pentru psihic. Teoretic o știm, haideți să o experimentăm și practic. O să aveți o surpriză plăcută – starea de spirit se va schimba în bine!

„Sportul mă ajută să mă deconectez, să uit de problemele zilei, să fiu liber de stres și griji, măcar pentru o jumătate de oră.” (Florin, 19 ani)

„Am moștenit obiceiul de a face sport de la mama mea, care de 3-4 ori pe săptămână mergea la zumba sau fitness și venea mereu fericită. Eu îi spuneam că nu am timp, iar acum îmi pare rău că nu mai putem face mișcare împreună. Sper că totuși e mândră de mine acum!” (Ioana, 21 ani)

„Am hotărât să îmi schimb stilul de viață pentru că știu că așa ar fi vrut tatăl meu. Și constat că îmi face bine!” (Andreea, 25 ani)

Pe toți prietenii noștri care au pierdut un om drag îi invitămmarți, 22 septembrie 2015, de la 18.00 la 20.00 la 2 ore de mișcare – un pic de alergare, câteva exerciții de comunicare și relaxare – în Parcul Tineretului din Bucuresti – intrarea Șincai e punctul de întâlnire.
Alături de noi va fi Oana Petriman (psiholog și campioana europeana la QWAN KI DO), care ne va învăța câteva tehnici pentru a ne relaxa.

Evenimentul este si pe Facebook

Tinerii care au între 15-25 ani sunt invitați să devină membri în comunitatea „Planuri de viitor” (fără cotizație), pentru a avea acces gratuit și la evenimentele viitoare: https://planurideviitor.ro/devino-membru

Proiectul “Succes în viață pentru tinerii cu un singur părinte – program integrat de susținere psihologică și profesională” este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene, accesaţi:www.eeagrants.org. Vizitați și www.fondong.fdsc.ro

Leave a Reply