Ajută un copil să meargă gratuit în Tabăra Dorului!

12028735_832636103522118_6930357858341380870_o - CopyCine suntem noi?

Asociația ‘Există viață după doliu’ este o echipă tânără de voluntari inimoși și psihoterapeuți cu experiență care din 2011 dedică sute de ore pe an alinării durerii din inima semenilor care pierd prea devreme oameni foarte dragi. Pentru că știm cum doare pierderea, am dezvoltat proiecte și activități care au ajutat sute de oameni din toată țara: întâlniri de grup, consiliere individuală pe problemele cele mai acute, discuții telefonice și online în momente dificile ale zilei cu dor, ieșiri de socializare și dezvoltare a încrederii în sine și a iubirii pentru viață.

Ce este Tabăra Dorului? 

11874082_948049218585419_1910664345_n (e)Un eveniment unic, de 5 zile, în care copiii și tinerii care au pierdut un părinte, precum și părinții singuri după pierderea recentă a partenerului de viață creează amintiri frumoase și de neuitat alături de alți oameni care și ei simt dor. Sunt alături de noi și terapeuți care facilitează cu blândețe exerciții de comunicare, de exprimare a durerii în moduri ce o fac ‘suportabilă’, de clarificare a dorințelor, nevoilor și resurselor personale disponibile pentru următoarea etapă a vieții. Participanții la Tabăra Dorului învață cum să își reconstruiască viața pas cu pas, alături de prieteni care îi susțin, așa cum și-ar fi dorit omul drag (tata/ mama, soțul/ soția) care nu mai este aici fizic pentru a avea grija de ei. Atmosfera din Tabăra Dorului este de voie bună, se oferă multe îmbrățișări, se spun multe povești și se dau multe îndrumări.

În vara lui 2016, ne dorim să organizăm 4 ediții din Tabăra Dorului, pe timpul verii, cu locuri gratuite pentru familii care nu și-ar putea permite un astfel de sprijin.

  • Tabăra Dorului 5 – 9 ani 

  • Tabăra Dorului 10-14 ani

  • Tabăra Dorului 15-18 ani

La aceste 3 ediții vor fi câte 8 locuri, pentru 8 familii monoparentale (atât adultul cât și copiii) cu venituri modeste. Înscrierea și selecția participanților se va face în perioada aprilie – iulie 2016.

  • Tabăra Dorului 18-25 ani

În această Tabără, vor fi 15 locuri numai pentru tineri care au pierdut oameni dragi și vor să devină voluntari sau antreprenori sociali.

Mărturii de la participanții din anii trecuți: 

Cum poți tu și firma ta să sprijiniți o familie să participe gratuit în Tabăra Dorului în vara lui 2016?

Simplu și din suflet! Până pe 31 decembrie 2015, semnăm uncontract de sponsorizare pentru Tabăra pe care doriți să o susțineți, prin care plătiți locul unuia sau mai multor participanți, însemnând 1.500 lei/ participant (care acoperă cazare, masă, psihoterapie, parțial transport). Suma o deduceți din impozitul pe profit datorat Statului, conform Legii Sponsorizării

Noi din aprilie 2016 începem să organizăm evenimentul și veți fi la curent cu tot ce se întâmplă pe parcurs, inclusiv ce alte nevoi specifice mai au familiile care ne solicită sprijinul. Vom deveni o echipă care face mult bine!

Persoana de contact: Mihaela Vlad – 0745.55.66.02 și contact@planurideviitor.ro

Beneficii pentru sponsori:
1. Veți face o surpriză minunată unor copii care se vor bucura de fiecare oră petrecută în Tabăra dedicată celor care au aflat prea repede ce este pierderea.
2. Veți deveni prietenii noștri pe termen lung, într-o comunitate de oameni buni, implicați în societate, interesați de problemele celor din jur.
3. Noi ne vom asigura că va fi bine cunoscută public implicarea și generozitatea conducerii firmei și implicit a angajaților care au lucrat tot anul pentru a obține rezultatele financiare. În perioada campaniei de promovare (cel puțin 6 săptămâni) veți fi promovat ca sponsor al Taberei Dorului online și offline, asigurând vizibilitate către peste 2.000 de membri și susținători ai asociației.

Le mulțumim partenerilor care ne-au susținut în Taberele din ultimii 3 ani:  Raiffeisen Comunități, Pasul Schiorilor-Azuga, Psihomedeor, Z Spot Media, Sky Consult, Comilga Suceava și Gambit Software!

Leave a Reply