Excursii 2019 – pentru familii monoparentale și persoane singure

Din aprilie 2019, vom începe o serie de excursii de weekend în țară, dedicate EXCLUSIV persoanelor tinere care și-au pierdut partenerul de viață. De ce să te înscrii?

  • pentru copii este un prilej de a se bucura de copilărie, de a-și face prieteni și de a-și îmbunătăți starea emoțională. În plus, puteți găsi moduri noi de a comunica în familie, inclusiv despre subiecte dureroase.
  • scapi de stresul de a călători singur(ă), găsești un grup prietenos, care te va încuraja să nu renunți la plăcerea de a călători, chiar dacă inițial credeai că “nu mai ai cu cine”.
  • poți cunoaște oameni de vârstă apropiată și preocupări similare, care și-au pierdut și ei jumătatea. Scopul nu e neapărat de a găsi un nou partener, ci socializarea, conversații interesante și a fi într-o atmosferă de solidaritate și voie bună, respectând dorințele și nevoile celorlați.
  • faci mișcare, descoperi locuri noi – este o formă de terapie în natură, de relaxare și reîncărcare a bateriilor. Vor fi destinații care permit plimbare, vizitarea unor obiective turistice interesante, relaxare, redescoperire treptată a bucuriei de a trăi.
  • datorită partenerilor noștri, costul va fi unul foarte accesibil, pentru ca nimeni să nu poată spune “nu merg pentru că nu îmi permit” și pentru a oferi cât mai multor oameni ocazia de a veni măcar o dată.

Datele și destinațiile nu au fost încă stabilite și vă încurajăm să completați formularul de mai jos pentru a fi anunțați din timp și a putea alege excursia preferată. Pachetul va include 1-2 nopți de cazare, mese și activități interesante la fața locului (plus transport, opțional). În excursii nu participă psihologi sau alți specialiști care să faciliteze activitățile.

Completarea acestui formular nu vă obligă în niciun fel să participați.
Vă rugăm să nu vă înscrieți dacă sunteți singur(ă) în urma unui divorț – din păcate nu puteți participa la aceste excursii, asociația noastră având misiunea de a ajuta exclusiv în situații de pierdere prin deces. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Organizatori: Asociația “Există viață după doliu!” și MADAGASCAR TRAVEL
Contact: mihaela @ planurideviitor . ro

Leave a Reply