Dorul de parinti – intalnire 30 octombrie, Bucuresti

Viața e mai ușoară cu prieteni! Pe unii îi cunoaștem în clasa întâi, pe alții la liceu, iar pe alții … ‘întâmplător’, când suntem la capătul puterilor și stresul ne înconjoară din toate părțile. Atunci e momentul când cineva de Sus trimite … PRIETENII.
Dacă ai 15-30 ani, ești în sau aproape de București și ai pierdut recent un om drag, te așteptăm la Seara cu prieteni ‘Toată lumea are-un dor’, tema „Viata dupa pierderea unui parinte”- vineri, 30 octombrie 2015, între 18.00 – 20.00.

Despre ce vom vorbi:
– care sunt calitățile personale de care avem nevoie pentru a trece cu bine prin perioada grea?
– cum ne putem ajuta pe noi înșine și pe ceilalți membri ai familiei?
– orice alte subiecte interesante pentru participanti

Participarea este GRATUITĂ și vom fi 8-10 tineri. E cu noi Oana Petriman, psihoterapeut cu experiență, ghid răbdător. Ce facem e confidențial, iar fiecare are libertatea să se exprime cum simte.
Pentru a rezerva locul, te invităm să scrii un email la mihaela@planurideviitor.ro sau să suni la 0745.55.66.02.

Avem o întâlnire și pentru părinții singuri care cresc copii adolescenți (sau mai mari). Va fi miercuri, 4 noiembrie, de la 18.00 la 20.00, în aceleași condiții ca și întâlnirea tinerilor. 

“Asociația “Există viață după doliu!”, în parteneriat cu Universitatea Româno-Americană, implementează în București, în perioada 1 mai 2015 – 30 aprilie 2016 proiectul “Succes în viață pentru tinerii cu un singur părinte – program integrat de susținere psihologică și profesională”, finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.
Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţiwww.eeagrants.org

Leave a Reply