Au invatat sa inceapa o afacere cu handmade!

Pe 20 august 8 tinere din București interesate să dezvolte o afacere proprie cu obiecte lucrate de mână s-au întâlnit cu o artizană româncă implicată într-un business propriu în domeniu, pentru a învăța mai multe despre pașii și secretele pentru a începe să vinzi creațiile proprii. Simona Constantinescu de la www.norul9.ro a fost invitata specială și le-a povestit cum a început ea, iar povestea a inclusiv și momente emoționante, cu mult dor.

„Pe foarte multe din obiectele mele de început pictam căsuțe sau castele, oarecum involuntar. Și îmi place în continuare. Cred că are legătură cu nevoia mea de stabilitate emoțională, cămin, familie.”, ne-a mărturisit Simona.

„Acesta e primul desen pe care îl finalizez după pierderea tatălui meu, acum un an. Mă simt bine că vă pot arăta ce am creat!” (Alexandra)

„Am prins curaj să încerc să încep să vorbesc mai mult despre creațiile mele și poate chiar să încerc să găsesc câțiva cumpărători.” (Andreea)

Aici sunt fotografii de la întâlnire 

Pentru a participa la ateliere similare, cu alți tineri care au pierdut pe cineva drag și acum caută să dea un nou sens vieții lor, te invităm să completezi formularul pe care îl găsești aici https://planurideviitor.ro/devino-membru sau să suni la 0745.55.66.02.

Leave a Reply