Ajuta-ne sa organizam Conferinta tinerilor care au pierdut un om drag

Îți plac activitățile de comunicare publică, marketing, relații publice, organizare de evenimente? Ai timp liber, vrei să obții o experiență practică într-un eveniment adevărat și, în același timp, să ajuți tinerii care au pierdut pe cineva drag?

Asociația „Există viață după doliu!” caută 4 voluntari pentru organizarea primei conferințe motivaționale adresate tinerilor care au pierdut pe cineva drag.

Profilul candidatului:

– locuiești în București (și ești disponibil(ă) să participi la întâlnirile săptămânale)

– ai între 15-25 ani

– ai 8-10 ore disponibile pe săptămână în perioada 15 septembrie – 30 octombrie 2015 (în baza unui contract de voluntariat). Programul de lucru e flexibil și poți lucra și de acasă (dacă ai computer, internet și cunoști Google Docs).

– ești dintr-o familie cu un singur părinte și vrei să ajutăm împreună alți tineri aflați în aceeași situație.

Etapele selecției:

23 august – 6 septembrie 2015– te invităm să ne trimiți până pe 6 septembrie 2015 un email la mihaela@planurideviitor, să atașezi un CV (cu telefonul și emailul tău) și o scrisoare de motivație. Sună la 0745.55.66.02 pentru orice detalii.

7 – 9 septembrie 2015 – vorbim în detaliu, ne întâlnim să ne cunoaștem

10 / 11 septembrie 2015 – participi la un curs gratuit de 3 ore pe tema „Cum îi ajutăm pe tineri după o pierdere?”

14 septembrie – 30 octombrie 2015 – lucrăm efectiv pe proiect. Va fi un coordonator de proiect, vom avea întâlniri periodice, fiecare va ști ce are de făcut și va primi îndrumare și feedback, pentru ca la final să simțim cu toții că am realizat împreună un eveniment frumos!

Beneficii pentru tine:

– obții experiență practică în organizare de evenimente și în sectorul non-profit (ONG): comunicare cu partenerii, furnizorii și participanții, crearea unor mesaje și materiale de promovare clare și convingătoare, diseminarea eficientă a informației pe canale online (social media) și offline (licee, facultăți).

– primești la final o scrisoare de recomandare (pentru angajare) și adeverință de practică.

– cunoști zeci de oameni deosebiți, cu care poți păstra legătura pentru multă vreme. Îți dezvolți capacitatea de a lucra în echipă, de a respecta termene limită, de a vorbi în public și de a fi un adevărat profesionist!

– devii membru al comunității și ai acces gratuit la toate serviciile și evenimentele din proiect

– ajuți cu adevărat, îți pui ideile în aplicare și îți faci prieteni noi, fete și băieți de vârstă apropiată, membri ai comunității „Planuri de Viitor – inspirate de un dor”

Dacă reprezentați o firmă sau ONG care dorește să ofere unor tineri aflați la început de drum oportunitatea de a învăța on-the-job într-un stagiu de practică, vă rugăm să ne contactați la mihaela@planurideviitor.ro sau 0745.55.66.02.

“Asociația “Există viață după doliu!”, în parteneriat cu Universitatea Româno-Americană, implementează în București, în perioada 1 mai 2015 – 30 aprilie 2016 proiectul “Succes în viață pentru tinerii cu un singur părinte – program integrat de susținere psihologică și profesională”, finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Beneficiarii direcți ai proiectului sunt peste 100 de tineri cu vârsta între 15-25 ani care au pierdut recent un părinte și peste 200 de părinți singuri, profesori, asistenți sociali și alți profesioniști care lucrează cu aceste familii.

Leave a Reply